Määräaikainen toimistotyöntekijä Kiteelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: L&T:llä olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Maailman tilan lisäksi pääset vaikuttamaan työyhteisöösi ja haastamaan myös itseäsi. Tervetuloa mukaan. Haemme nyt Kiteen yksikköön energistä ja oma-aloitteista

 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi aina 30.9.2021 saakka. Tehtävässäsi vastaat yksikön ostolaskujen käsittelystä, tuotannon sisäisten tehtävien käsittelystä sekä selvitystyöstä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Päävastuu alueisiisi kuuluvat kulu – ja myyntiarviot, ostolaskujen käsittely, tuotannon laskutuksen varmistaminen aikataulussa, laskutusten varmistaminen aliurakointilaskujen osalta, asiakaspalvelu sekä reklamaatioiden selvitystyö ja käsittely.

 

Työ vaatii kykyä hahmottaa asioita tuotantolähtöisesti asiakaspalvelua unohtamatta. Edellytämme soveltuvaa kaupallisen alan tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että työntekijällä on kokemusta Microsoft Office työkalujen käytöstä. Englanninkielen taidon katsomme eduksesi. Kierrätysliiketoiminta alan tuntemus on eduksi. Positiivinen ja vastuuntuntoinen asiakaspalveluasenne on myös tärkeä työssä suoriutumisessa. Uskallus tarttua haasteisiin ja suoriutua työtehtävistä aikataulupaineissa auttaa menestymään haetussa työtehtävässä.

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. 

 

Hae paikkaa viimeistään 15.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat.

Lisätietoja työtehtävästä Vesa-Matti Aaltonen, vesa-matti.aaltonen@lassila-tikanoja.fi, puh: 050 65 309. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451873
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35332854.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kitee