(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen sopimusasiantuntija keskustoimistoon Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto. PAMilla on 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina,varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.

Haemme sopimusyksikköön SOPIMUSASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut PAMilaisten alojen yritystoiminnasta ja työmarkkinoiden tulevaisuudesta? Haluatko olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa toimialaan ja sen työehtoihin? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla hakemamme henkilö.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan palvelualojen työn, elinkeinon ja sopimustoiminnan muutosten ennakointiin ja vaikuttamiseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, määrätietoisuutta ja analyyttista, itsenäistä ja kehittävää työotetta, neuvottelu- ja kielitaitoa sekä esiintymis- ja koulutusvalmiuksia. Eduksi luemme yritystalouden osaamisen. 

Jos koet, että sinulla on edellä mainittuja valmiuksia ja haluat kehittää osaamistasi, hakeudu joukkueeseemme.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2019 asti ja alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 24.6.2018 sähköisen hakemuslomakkeen kautta.

Lisätietoa antaa sopimuspäällikkö Mia Suominen p. 050 621 59.