(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsitkö työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko reipas ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt tiimiimme Ouluun SIIVOOJAA! 

Tehtävässäsi vastaat myymäläkohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin klo 05 – 15 välillä, mutta odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen 30.06.2021 asti.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotettasi! Luemme eduksi mikäli olet jo kartuttanut työkokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitset myös suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Meillä pääset työskentelemään turvallisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 27.01.2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -