(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen seurakuntapastori
Vaasan suomalainen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Seurakuntapastorin (VII) viransijaisuus ajalle 30.3.2020–10.2.2021 on haettavana 17.2.2020 klo 15:00 mennessä.

Seurakuntapastori vastaa nuorten aikuisten toiminnasta, koulutyöstä ja osallistuu muuhun seurakuntatyöhön. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 601 mukaisesti.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan voidaan määrätä 4 kuukauden koeaika.

Viranhoitomääräyksen antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli, jolle hakemukset lähetetään KirkkoHR:n kautta: https://rekry.evl.fi/rekry2/. Hakijoita pyydetään varautumaan seurakunnan haastatteluun, joka pidetään 6.3.2020. Niille pappisvihkimystä hakeville teologeille, jotka saavat kutsun haastatteluun seurakuntaan ja joita ei vielä ole haastateltu tuomiokapitulissa, on kapitulin haastattelu Seinäjoella 5.3.2020. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuomo Klapuri 044 480 8200.

Vaasan suomalainen seurakunta on luterilainen hengellinen yhteisö, joka elää ja toimii merenrannalla sijaitsevassa kansainvälisessä yliopistokaupungissa. Kaupungin moni-ilmeisyys, teollisuus ja kauppa, taide, sivistys, koulutus ja kasvatus heijastuvat seurakunnan elämään arjessa ja juhlassa.

Seurakuntana kutsumme ihmisiä osallistumaan ja palvelemaan erityyppisissä jumalanpalvelusyhteisöissämme, huolehtimaan yhdessä lasten ja perheiden hengellisistä tarpeista ja toimimaan elämässä särkyneiden ja turvattomien puolesta.

Vaasan suomalaiseen seurakuntaan kuuluu noin 32 000 jäsentä, ja se kuuluu Vaasan seurakuntayhtymään. Seurakunnassa työskentelee noin 55 työntekijää, ja koko seurakuntayhtymässä noin 160 työntekijää.