(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen seurakuntapastori
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Määräaikainen (3 v) seurakuntapastorin virka Seinäjoen seurakuntaan kuuluvassa Seinäjoen alueseurakunnassa täytetään 1.3.2019 alkaen.

Viran vastuualueena on oppilaitostyö toisella asteella. Jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi tehtävään kuuluu myös yleistä seurakuntatyötä sekä osallistuminen rippikoulutyöhön.

Etsimme työhön pappia, joka haluaa työskennellä erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten parissa sekä on kiinnostunut oppilaitostyön suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää ammatillista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus papin työstä erityisesti nuorten parissa sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakuaika virkaan päättyy 29.1.2019 klo 15. Hakemukset lähetetään KirkkoHR-järjestelmän kautta. Haastattelupäivä seurakunnassa on maanantai 11.2.2019.

Lisätietoja:
johtava kappalainen Liisa Rantala
p. 044 754 8740
liisa.rantala@evl.fi