(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen Putkiasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme Vantaalle Hosantien tukikohtaan vesihuollon verkko-osastolle

MÄÄRÄAIKAISTA PUTKIASENTAJAA

Oletko teknisesti suuntautunut vesihuoltoalan ammattilainen? Ovatko vesi- ja viemärijohdot sinulle tuttuja? Hallitsetko kunnallisten vesihuoltoverkostojen kunnossapito-, korjaus- ja liitostöiden asennustehtävät? Tule meille huolehtimaan seudullisesta vesihuollosta.
Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen elinkaarenhallinnasta ja operoinnista sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille.

Tehtäviäsi ovat:

  •     vesihuoltoverkkojen tarkastus- ja kuntotutkimustyöt
  •     vesihuoltoverkkojen asennus- ja korjaustyöt. 

Toimipiste on aloittaessa Vantaan Hosantien tukikohta ja toimialueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. Työaikasi on arkisin klo 7.00–15.15. Määräaikaisuus kestää 31.12.2022 asti, ja aloitus voidaan sopia yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Edellytämme:

  •     tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
  •     työkokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä tehtävistä
  •     maanrakennusalan tuntemusta
  •     hyviä IT-valmiuksia
  •     BC-ajokorttia. 

Katsomme eduksi hitsaustaidon (kaasu ja sähkö). Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava putkimestari Jani Pukkinen, puh. 040 5945467, jani.pukkinen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.8.2020.