Määräaikainen palvelutyöntekijä
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Hoi tuleva palvelutyöntekijämme! Omaatko aiempaa kokemusta ruonvalmistuksen parista tai kenties ammattisiivouksesta? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle täydellinen päivätyö, joka sisältää roppakaupalla monipuolisuutta ja merkityksellisyyttä! Etsimme Hyvinkäälle määräaikaista

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ RUOKA- JA SIIVOUSPALVELUTEHTÄVIIN

 

Tässä tehtävässä tulet työskentelevään koulukohteessa, jonka ruokapalvelun tehtävistä ja siisteydestä pidät huolen ammattimaisella asenteella. Huomaathan, että kohde sijaitsee sen verta haastavassa paikassa, ettei sinne pääse helposti julkisilla kulkuvälineillä. Omasta autosta on siis etua. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen PL3 (11,57€/h). Työ on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2021 asti. Työajat ovat ma-pe klo. 7.00-15.00. Työt olisi määrä alkaa viimeistään 1.11.2021. Muistathan, että hyvin hoidettu työ voi poikia sinulle jatkossa työpaikan L&T:llä!

 

Mutta mikä ihmeen palvelutyöntekijä?

Palvelutyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, siivouslaitteet kuin myös pienet hallinnolliset tehtävät. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten perusteet ruoanvalmistuksesta ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Ruoat tulevat esivalmistettuina, sinä huolehdit sen lämmityksestä ja esillepanosta. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tilauksia, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai on vähintään innokas oppimaan! Tärkeää olisi myös, että viihdyt lasten ja nuorten keskiössä, sillä se on tässä tehtävässä osana arkea. Työskennellessäsi lasten parissa, olethan valmis toimittamaan rikosrekisteriotteesi, mikäli sinut valitaan tehtävään. 

 

Edellytämme sinulta 1) aiempaa kokemusta ravintola- tai puhtausalalta 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja hyvää siivouspelisilmää. 4) laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perus- tai osatutkinto ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi, mikäli joku näistä löytyy 5) työturvallisuuden ja työtehtävien luonteen vuoksi, sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. 

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA? Hienoa, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekrytoimme nopealla aikataululla, joten älä aikaile! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot