(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen nuorisotyönohjaaja
Kangasniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

NUORISOTYÖNOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA 4.5.2020-25.8.2021 

MIKÄ VIRKA?

Viranhaltijan vastuulla on yhdessä nuorisopastorin kanssa seurakunnan nuoriso- ja varhaisnuorisotyö, minkä lisäksi nuorisotyönohjaaja osallistut seurakuntamme koko kasvatustyöhön. Haemme henkilöä, jolla on myös kiinnostusta musiikkitoimintaan ja itsenäinen työote.

MITEN MENESTYN?

Kyky tulla nuorten kanssa toimeen heitä kuunnellen on edellytys työssäsi menestymiseen. Arvostamme ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, sillä nuorisotyönohjaajana olet mukana myös työalojen rajat ylittävässä yhteistyössä. Mielenkiintoisen lisän tuot, jos sinulla on osaamista musiikkia kohtaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis monilahjakkuus, vaan tärkeintä on positiivinen asenne sekä halu kehittää myös itseäsi.

MITEN HAEN?

Hakemusten joita ei palauteta, tulee olla liitteineen (ansioluettelo ja jäljennökset opiskelu- ja työtodistuksista) perillä viimeistään 31.3.2020 klo 12 mennessä osoitteessa Kangasniemen seurakunta / kirkkoneuvosto, Kirkkoniementie 2, 51200 Kangasniemi (kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaaja”) tai sähköpostitse osoitteella kangasniemen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi. Voit kertoa itsestäsi myös videohakemuksella, joka pyydetään toimittamaan samaan s-postiosoitteeseen. Hakemusten perusteella osa hakijoista haastatellaan puhelimitse tai etäyhteydellä 2.4.2020. Hakijalle katsotaan eduksi kelpoisuus kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan (kirkkohallituksen päätös nro 124, 24.1.2017), musiikilliset valmiudet sekä kokemus varhaisnuorisotyöstä. Palkkaus on (KirVesTes) vaativuusryhmä 502 mukainen. Virassa on 4 kk koeaika. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista valittavan on esitettävä seurakunnan työterveyshuollon lääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Ehkä juuri sinä olet tuleva osa tiimiämme - odotamme hakemustasi!