(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen lastenohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Haemme kahta kokopäiväistä lastenohjaajaa Paavalin seurakuntaan ajalle 3.8.2020- 18.6.2021. Työ on määräaikainen lastenohjaajan työsuhde.
Työnkuvaan kuuluu perhekerhotyö, päivittäin iltapäiväkerhon ohjaajana toimiminen sekä päiväkotiyhteistyö ja pyhäkoulut yhdessä kasvatuksen tiimin kanssa. Työaika on 38,75 tuntia viikossa.

Aamupäivisin työhön kuuluvat perhekerhojen ohjaus, päiväkotiyhteistyö sekä suunnittelutyö ja iltapäivisin iltapäiväkerhon vastuuohjaajan tehtävät. Työaika on päivittäin ma-pe klo 8-17 välillä työvuorosta riippuen. Työ sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä tarpeen mukaan osallistumista seurakunnan muuhun kasvatustyöhön. Olet osana tiimiä suunnittelemassa ja toteuttamassa lapsille ja perheille suunnattuja tapahtumia kirkossa, kuten perhemessut.
Perhekerhotyössä vastaat kerhojen toiminnan suunnittelusta ja käytännön ohjauksesta ja toteutuksesta ja toimit kristillisenä kasvattajana. Tukena työssäsi on varhaiskasvatuksen tiimi.
Päiväkotiyhteistyötä toteutat yhdessä varhaiskasvatuksen tiimin kanssa. Päiväkotiyhteistyö sisältää päiväkotivierailuja ja päiväkodeille järjestettävien tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.

Iltapäiväkerhon ohjaajana vastuullasi on toiminnan suunnittelu ja arviointi yhdessä työparin kanssa. Ohjaajan perustehtäviin kuuluu lasten monipuolinen ohjaus ja huolenpito, välipalan valmistaminen, läksyjen teossa tarpeen mukaan avustaminen, päivittäinen ulkoilu sekä yhteistyö vanhempien kanssa. Toimimme iltapäiväkerhossa palveluntuottajana Helsingin kaupungille.

Työ edellyttää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Lisäksi toivomme osaamista viestinnästä mm. sosiaalisessa mediassa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja lapsiryhmän ohjaamisesta.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta: nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkintoa, lapsi- tai perhetyön perustutkintoa, sosionomin tai lastentarhanopettajan tutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta. Lisäksi sinun tulee olla ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen.
Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 4 kk:n koeaika. Palkkaus määräytyy pätevälle työntekijälle kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus tehtävään soveltumisesta ja lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rikosrekisteriote.
Hakemukset Kirkko HR- järjestelmän kautta 10.5. 2020 klo 18 mennessä.

Haastattelut järjestetään Paavalinkirkolla tai etäyhteydellä viikoilla 20 ja 21. Haastateltaviin ollaan yhteydessä viimeistään 12.5.

Lisätiedot varhaiskasvatustyönohjaaja Tuija Heinonen, p. 050 3804194, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi