Määräaikainen lasten ja perheiden papin virka
Kallion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme nyt joukkoomme Sinua, seurakunnan varhaiskasvatuksesta ja perhetyöstä kiinnostunutta ja innostuksella lapsiperheiden elämään merkityksellisyyttä tuovaa pappia 1.2./1.3.2021-30.4.2022 . Etsimme Sinua, jonka mielestä lasten kanssa uskon ja Jumalan ihmettely on kiehtovaa. Tehtävään valittava pappi sijoittuu Kasvun tavoitealueelle osaksi moniammatillista tiimiä. Työhön sisältyy moninaisesti seurakuntapapin perustehtäviä. Kirkoissamme on messu jokaisena viikon päivänä.
Tämän tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää seurakuntatyön ja kasvatustoiminnan tuntemusta, pedagogista osaamista ja kykyä toimia yhteistyössä päiväkotien ja koulujen kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi.
Kalliossa papeilta haemme rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja organisaatiokykyä. Alueemme tarvitsee papin, jolla on taitoa ja kykyä erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja kirkon uskon ymmärrettävään sanoittamiseen pääkaupunkiseudun moniarvoisessa ja -kulttuurisessa toimintaympäristössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja mediataitoja.
Virka sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Vuosisidonnainen palkanosa ja vuosilomat määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (KL 6 luku 33 §). Määräaikaisuuden peruste on virkavapauden sijaisuus. Sijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Riikka Reina tiistaina 27.10. kello 10-11 p. (09) 2340 3610.
Hakuaika päättyy pe 30.10.2020 klo 13, jolloin virkaan ilmoittautuneiden tulee olla täyttänyt hakemus Kirkko HR-järjestelmässä. Haastattelut pidetään pe 6.11. kello 16-21 Kallion kirkolla, kutsu haastatteluun valituille tulee 4.11. aamulla. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto tekee 8.12.2020 päätöksen siitä, kenelle hakijoista pyydetään tähän seurakuntapastorin määräaikaiseen virkaan viranhoitomääräystä Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392281
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki