(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen laborantti kemian laboratoriojaokseen
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Työnkuvasi

 

Haemme Loviisan voimalaitoksen kemian laboratorioon laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019-31.12.2020 väliseksi ajaksi. Laborantin tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä, -kaasuista ja -öljyistä käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC, TOC, FT-IR, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet.

 

Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi, analyysitulosten laadunseuranta, prosessiaineiden vastaanottoanalyysit sekä osallistuminen analyysilaitteistojen validointitehtäviin. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kemian analytiikan saralla. Tulet työskentelemään laajan laitekannan parissa yhdessä jaoksemme osaavien työtovereiden kanssa. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Sinulla on laborantin koulutus ja 1–3 vuoden työkokemus laborantin työstä. Aiempi kokemus vesianalytiikasta sekä ionianalytiikan ja alkuaineanalytiikan laitetuntemus katsotaan sinulle eduksi.

 

Luonteeltasi olet huolellinen ja vastuullinen, lisäksi olet työssäsi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on myös hyvät ryhmä- ja yhteistyötaidot. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä hakemuksesi ja mukaan liitetty ansioluettelo sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa jaospäällikkö Sari Järvimäki, +358 10 4553712 tai sari.jarvimaki@fortum.com.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.