(Poistunut julkaisusta)

MÄÄRÄAIKAINEN KANTTORIN VIRKA
Jämsän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2020

Jämsän seurakunnassa on haettavana

MÄÄRÄAIKAINEN (1.9.2020-31.8.2021) KANTTORIN VIRKA, OPINTOVAPAAN SIJAISUUS

Jämsä on luonnonkaunis ja monimuotoinen paikkakunta Koillis-Hämeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aktiivisessa seurakunnassa on n 15 000 jäsentä ja työntekijöitä 50.

Seurakunnan musiikkityötä arvostetaan ja toteutetaan monipuolisesti Jämsässä. Seurakunnalla on hyvää yhteistyötä paikkakunnan musiikinalan toimijoiden kanssa. Valittu kanttori tulee osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä, jolla on käytössä hyvät työvälineet ja työskentelytilat.

Viran tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti musiikkitoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen kolmen kanttorin tiimissä. Tehtäväkuvaan kuuluu jumalanpalvelukset, toimitukset sekä kuoro- ja musiikkiryhmätoiminta eri-ikäisten parissa. Hakijalta toivotaan bändisoiton periaatteiden ja äänitekniikan hallitsemista sekä avointa otetta erilaisten musiikkityylien käyttämisestä seurakunnan hengellisen elämän rakentamiseksi.

Viranhaltijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta ja organisointikykyä sekä laaja-alaista sitoutumista seurakuntatyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kristillistä elämänasennetta. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (123 § 4 mom) ’Muu kirkkohallituksen hyväksymä tutkinto’. Virassa on mahdollisuus jatkokouluttautumiseen. Myös epäpätevät hakijat huomioidaan virkaa täytettäessä. Viran peruspalkka on 502 vaativuusryhmän mukainen. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVESTES:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottoa. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakeminen 24.7.2020 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään 19.-23.8. Hakemukset todistuksineen, joista ilmenee koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä CV lähetetään sähköpostiin: jamsanseurakunta@evl.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi todistuksineen osoitteeseen: Jämsän seura­kunta, Koskentie 30, 42100 Jämsä.  Kuo­reen merkintä: ”kanttorin virka”. Kysy lisätietoja: vastaava kanttori Marko Kupari p. 040 8050018, sanan toimialajohtaja Matti-Pekka Piirainen p. 040 8050075 tai kirkkoherra Harri Niemelä p. 040 8050071.