(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen ja osa-aikainen tuotemarkkinoija
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Netwheels on it-talo, joka tarjoaa netissä käytettäviä ohjelmistoja autoliikkeiden, automaahantuojien ja muiden autoalan toimijoiden tarpeisiin. Toimimme Suomen markkinoilla, mutta autoala on lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kasvamme kannattavasti ja panostamme paljon henkilöstön osaamiseen sekä työssä jaksamiseen. Liikevaihtomme oli 2018 6,2 milj. euroa. Kulttuuriimme kuuluu avoimuus ja yhdessä tekeminen niin oman väen kesken kuin kumppanien kanssa.

 

Etsimme kasvavaan joukkoomme NETWHEELSille oma-aloitteista ja kirjoitustaitoista

TUOTEMARKKINOIJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työsuhteen kesto noin 6 kk.

Mikäli koet olosi autoalan ohjelmistomaailmassa kotoiseksi, olet luontainen kynävirtuoosi ja omaat ennen kaikkea taidon tuottaa kaupallista tekstiä, olet hakemamme henkilö! Osaat myös luovia sosiaalisessa mediassa luontevasti ja luoda kiinnostavaa sisältöä asiakkaillemme eri kanavien kautta. 

Toimit yhteistyössä tuotepäälliköidemme kanssa monipuolisen asiakasviestinnän parissa ja autat myös asiakaspalvelua yhdenmukaisten viestien muotoilussa. Lisäksi olet systemaattinen ja itseohjautuva viestijä, joka ei kadota markkinoinnin punaista lankaa rutiinien ja nopeiden muutoksienkaan keskellä.

Keskeiset vastuut:

- asiakasviestintä eri kanavissa ja palveluissamme
- monipuolinen some-viestintä
- aktiivinen yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa

Toivomme, että:

- omaat erinomaisen suomen kielen ja englannin kielen kirjalliset taidot, ruotsin kielen taito on ehdoton plussa
- osaat työskennellä itsenäisesti, omaat analyyttista ajattelukykyä ja sinussa on aimo annos luovuutta
- osaat organisoida työtehtäviäsi ja hallita deadlineja                        
- osaat huomioida eri kanavien käyttötarkoituksen ja hyödyn säännöllisessä viestinnässä
- hallitset markkinoinnin ja viestinnän perustyökalut ja kuvankäsittely- ja videontekotaidoista on sinulle etua
- olet kehitysorientoitunut markkinoinnin ja/tai viestinnän osaaja

Tarjoamme:

Työskennellä kasvavassa autoalan ohjelmistoyrityksessä, mahdollisuuden kasvaa ja kehittää omaa osaamista ja toimintoja. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden jopa 100%:seen etätyöskentelyyn perehdytysjakson (n. 1 kk) jälkeen.

Työskentelet ensimmäisen kuukauden ajan täyspäiväisesti perehtyäksesi tehtävään, mutta sen jälkeen työaikasi on (ainakin aluksi) noin 15 tuntia viikossa. Työskentelet vuokratyösuhteessa Manpowerin kautta.

Kiinnostuitko? Voit rekisteröidä cv:si ja jättää hakemuksesi sivuillamme 4.3.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.