(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen hoitotyön lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun hoitotyön lehtorin sijaista ajalle 14.10.2019 – 31.5.2020. Lehtorin työhön kuuluvat opetus- ja ohjaustehtävät sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutuksessa sekä suomen että englannin kielillä. Edellytyksenä tehtävässä menestymiseen ovat lasten sairaanhoitotyön ja perushoitotaitojen osaaminen. Työssä vaaditaan myös digitaalisten työtapojen hallintaa sekä verkko-ohjausosaamista. Toimintatapamme edellyttävät hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja tiimityötaitoja sekä halua olla mukana monialaisessa ja työelämäläheisessä opetus- ja kehittämistyössä.

Arvostamme ammatillista kasvua tukevaa ohjausosaamista, ammattikorkeakoulukokemusta sekä kokonaisvaltaista näkemystä hoitotyön ammattilaiseksi kehittymisestä. Eduksi on myös kokemus alan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta.

Ensisijainen toimipiste on Laurean Otaniemen kampus, mutta tehtävässä tarvitaan valmiutta työskennellä tarvittaessa myös muilla Laurean kampuksilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innostuneessa ja osaavassa työyhteisössä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti.

Tehtävää koskeviin kyselyihin vastaa kehittämispäällikkö Tarja Paukkeri (puh. 040 668 2362), varmimmin 20.5. klo 15–16, 24.5. klo 8–9 ja 28.5. klo 9–10.

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 2.6.2019: Laurean avoimet työpaikat