(Poistunut julkaisusta)

MÄÄRÄAIKAINEN ERITYISAMMATTIMIES
Janakkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Janakkalan seurakunta hakee erityisammattimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työkohde on Janakkalan hautausmaa. Työtä tehdään tarvittaessa myös muissa seurakunnan kiinteistöissä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista sisältäen esim. hautausmaiden kunnossapitotöitä, erilaisia konetöitä mm. haudan kaivuuta, kiinteistönhoidollisia töitä, koneiden ja laitteiden korjausta ja huoltotöitä sekä suntion tehtäviä. Hakijan on oltava valmis työskentelemään myös lauantaisin.

Työsuhteen pituus 6- 8 kk, mahdollisesti työt jatkuvat tämänkin jälkeen. Työt alkavat toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme 18 vuoden ikää, traktorin ajotaitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista töistä ja käyttökokemuksen koneiden huollosta sekä alan työkoneista (mm. kaivinkone, pyöräkuormaaja ja traktori). Arvostamme viher-, maanrakennus-, kuljetus- tai logistiikka-alan koulutusta. Odotamme eritysisammattimieheltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä sekä yhteistyökykyä. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa.


Työn hoitamisen edellytyksenä on kyky ja halu fyysiseen ulkotyöhön, innostuva ja ahkera työote sekä ryhmätyötaidot. Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat myös surutyötä tekeviä omaisia varten.


Viikkotyöaika on 38 h 45 minuuttia. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Käytössä ovat työn vaativuusryhmä 403.

Työsuhteessa on koeaika.


Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostilla seurakuntapuutarhuri Piia Suonpäälle otsikolla “ERITYISAMMATTIMIES” 12.2.2020 klo 15.00 mennessä (piia.suonpaa@evl.fi) tai postitse

Janakkalan seurakunta

Taloustoimisto “Erityisammattimies”

Juttilantie 2

14200 Turenki

 

Haastattelut ovat ti 3.3.2020 klo 9 -15.30 välisenä aikana. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.
Lisätietoja seurakuntapuutarhuri Piia Suonpää  puh. 044 7656 996

soittoajat:  ma-ti  klo 14 - 15.30  tai

sähköposti: piia.suonpaa@evl.fi