(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen erityisammattimiehen työsuhde
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluun haetaan erityisammattimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Erityisammattimiehen tehtävänä on huolehtia Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöjen toimivuudesta, turvallisuudesta ja arvon säilymisestä.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
Kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Asuntoihin liittyvä tarkastustoiminta, sekä kunnossapitotoiminnan suunnitteluun osallistuminen. Ulkopuolisilta yrityksiltä tilattavien palveluiden seuranta ja valvonta sekä yhteistyö palveluntarjoajien kanssa. LVISA-järjestelmien käyttötehtävät tarvittaessa.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkintolain mukainen ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja käytännön kokemusta alalta. Sähköasentajan tutkinto katsotaan eduksi.

Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Riku Puustelli 050-4776714 tai riku.puustelli@evl.fi

Työsuhde on määräaikainen 1.4.2020 - 28.2.2021 asti.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkko HR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 8.3.2020 klo 23.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan peruspalkan ollessa 2223,57€ - 2475,18€/kk työkokemuksesta riippuen. Tehtävässä sovelletaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.