(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen diakoniatyöntekijän virka
Pirkkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Diakoniatyöhön on perustettu uusi määräaikainen virkasuhde ajalle 1.8.2019 – 31.12.2022. Kyseessä on diakoniatyön vahvistaminen ja kehittäminen erityisesti ns. etsivän diakoniatyön osalta. Hakua on jatkettu 28.6.2019 klo 15 asti. Edellisessä haussa mukana olleet huomioidaan tässä haussa mukaan.

Haemme työntekijää, joka

  • lähtee rohkeasti tavoittamaan niitä, joita diakoniatyö ei muuten tavoita
  • vahvistaa työtä, jota tehdään päihteiden käyttäjien sekä heidän läheistensä kanssa
  • kehittää sosiaalista ruoka-apua ja yhteisöruokailua
  • osallistuu yhteiseen diakoniatyöhön erikseen sovittavan työnjaon mukaisesti.

Hakijalla tulee olla kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian virkaan kelpuuttava tutkinto. Arvostamme seurakuntatyön tuntemusta. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkaan valittavan henkilön on oltava ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen ja toimitettava työnantajalle ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus  sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkaan kuuluu kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaa liittyvät kirjalliset hakemukset, joista näkyy opinto- ja työhistoria, on toimitettava 28.6.2019 klo 15:een mennessä osoitteeseen Pirkkalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Hakemuksen voi  jättää myös sähköpostilla osoitteeseen reetta-liisa.majamaki@evl.fi.