(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen asiantuntija/avustava lakimies
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tunnetko finanssisektorin sääntelyä, pankki- ja maksupalveluntarjoajia ja niiden toimintaa? Oletko valmis soveltamaan näitä tietoja käytännössä?

Haemme

MÄÄRÄAIKAISTA ASIANTUNTIJAA / AVUSTAVAA LAKIMIESTÄ

käsittelemään Finanssivalvontaan saapuvia asiakasyhteydenottoja sekä avustamaan tarvittaessa muissa asiakkaansuojaan liittyvissä juridisissa tehtävissä.

Käsittelet erityisesti pankkisektorin ja maksupalveluntarjoajien asiakkaiden yhteydenottoja sekä hoidat puhelinasiakaspalvelua. Lisäksi avustat tarvittaessa muissa asiakkaansuojaan liittyvissä valvontatehtävissä. Olet valmis myös kehittämään Finanssivalvontaan saapuvien asiakasyhteydenottojen käsittelyprosessia.

Toivomme, että sinulla on 

•    perustiedot rahoitusmarkkinoiden sääntelystä

•    osaamista kuluttajansuojasääntelystä 

•    ymmärrystä pankkien ja maksupalveluntarjoajien toiminnasta. 

Olet edennyt pitkälle juridiikan opinnoissasi, olet vastavalmistunut juristi tai sinulla on muuten opintojen ja työkokemuksen kautta työssä vaadittava hyvä juridiikan perusosaaminen 

Olet asiakaspalveluhenkinen, tavoitteellinen ja ongelmanratkaisukykyinen ja kykenet itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Viestit ja argumentoit oleelliset asiat selkeästi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavista asiakaspalvelutehtävistä. 

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän. Olet mukana valvonnassa, jolla on vaikutusta yksittäisiin toimijoihin ja niiden asiakkaisiin, finanssisektoriin ja laajemmin koko yhteiskuntaan. Pääset tekemään yhteistyötä laajasti Finanssivalvonnan asiantuntijoiden kanssa ja kehittämään osaamistasi valvontatyössä. 

Tehtävä on Digitalisaatio ja pankkipalvelut -toimistossa, jonka vastuulla ovat pankki- ja maksupalveluiden asiakkaansuojan valvonnan lisäksi toimilupa- ja rekisteröintiasioita, operatiivisten riskien valvonta sekä finanssimarkkinoiden innovaatioihin ja digitalisaatioon liittyvät valvontatehtävät.

Virkasuhde on määräaikainen tammikuulle 2022 asti. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 14) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Etätyökäytäntömme ovat joustavat.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Markku Koponen, p. 09 183 5389 tai markku.koponen(at)finanssivalvonta.fi.


Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA