(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen asiakaspalvelija
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Asiakasyrityksemme Postnord Oy on merkittävänä osana kansainvälistä logistiikka-alan konsernia, joka on toiminut Suomessa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksen lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat viestintä- ja logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. He työllistävät tätä nykyä miltei 200 työntekijää Suomessa, liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle on yli 100M€. Konserni työllistää kansainvälisesti kymmeniä tuhansia henkilöitä, palvellen asiakkaitaan myös useamman tuhannen palvelupisteensä voimin.

Haemme nyt asiakasyrityksemme järjestelmämuutosten vuoksi

ASIAKASPALVELIJOITA 

kiireapuun määräaikaisiin työsuhteisiin Vantaalle. 

Määräaikaisuudet kestävät vuoden 2018 elokuun loppuun saakka. Työt alkavat heti. 

Työtehtävässä toimitaan asiakasyrityksemme Vantaan Osumakuja 1-3 sijaitsevassa puhelinasiakaspalvelukeskuksessa. Tehtävässä työskennellään yksityisasiakkaille suunnatussa asiakasneuvonnassa koskien lähetysten aikatauluja, uudelleentoimituksia sekä poikkeustilanteita. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, perustason IT-osaamista sekä kykyä työskennellä usean tehtävän kanssa samanaikaisesti. 

Työvuorot ovat arkisin 06:45 - 22:15 ja työtä tehdään 15-37,5 tuntia viikossa.

Hakijoilta odotamme:
- Kokemusta asiakaspalvelusta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Perustason IT-osaamista

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta

Töihin valituille tarjoamme:
- 12,42€/h tuntipalkan
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com