(Poistunut julkaisusta)

Maapalveluinsinööri, Kiertokapula Oy (Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020


Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 26 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi ja katso myös yritysvideomme.


Meillä on nyt haussa Hämeenlinnaan Karanojan toimipisteeseen

MAAPALVELUINSINÖÖRI


tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. 

Tulet vahvistamaan maapalvelut-yksikköämme, joka vastaa pilaantumattomien ja pilaantuneiden sekä jätettä sisältävien maa-ainesten vastaanotosta ja käsittelystä, hyödyntämisestä ja loppusijoituksesta. Vastaamme myös maapankkitoiminnasta, omistajakunnille tarjottavista maaperän pilaantuneisuusselvityksistä- ja kunnostusprojekteista, jätteiden loppusijoitustoiminnasta, jätteidenkäsittelyalueiden infrarakentamisesta sekä vanhojen jätetäyttöjen sulkemisesta ja uusien rakennuttamisesta.

Toimenkuvaasi liittyviä työtehtäviä ovat pilaantuneiden maiden ja loppusijoitettavien jätteiden laadunvalvonta (mm. ohjeistus, näytteenotto, seuranta), kaatopaikkakelpoisuuskäytännöt, yksikön kartta-aineiston ylläpitäminen, maapalveluprojektit kunnille (maaperän pilaantuneisuusselvitykset), Kapulan ja Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueille tapahtuvan maiden vastaanoton, käsittelyn ja hyödyntämisen/loppusijoituksen ohjauksesta huolehtiminen. Vastuullasi on lisäksi Metsä-Tuomelan penkan päivittäishoidon suunnittelu ja konetyönjohto, ympäristölupavaatimusten seuranta ja noudattaminen sekä järjestelmädokumentit ja raportointi oman vastuualueesi osalta. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ympäristöalan insinööritutkinto) ja kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, kuten maaperän pilaantuneisuustutkimuskohteisiin liittyvistä valvonta-, näytteenotto-, ohjaus- ja raportointitehtävistä. Luonnollisesti sinulla tulee olla jätealan ja kiertotalouden hyvä yleistuntemus sekä halu ja kyky oppia uutta. Sinulla tulisi olla AutoCad LT 2018 tai muun vastaavan järjestelmän osaamista. Osa työstäsi tapahtuu ns. kentällä, joten sinulla tulisi olla ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita asiakaspalveluhenkisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä, sekä kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=343Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi