(Poistunut julkaisusta)

Maansiirtokoneiden asentaja / työnjohtaja
Rinta-Jouppi Machine

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Haemme Rinta-Jouppi Machinelle MAANSIIRTOKONEIDEN ASENTAJAA / TYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtokoneiden perushuolto, korjaus sekä varustelutöitä (rototilti ja lämmittimet) sekä työnjohdolliset tehtävät, tehtävien resursointi, organisointi, aikataulutukset,
varaosatilaukset sekä asentajien ohjaaminen ja opastaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tehtävistä raskaankaluston tai maanrakenuskoneiden huoltotehtävistä sekä työnjohdollista kokemustaustaa sekä hyvää asennetta. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä ja esimiehenä jämäkkä sekä organisointikykyinen. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia, C-ajokortti
katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkkauksen nykyaikaisen, arvostetun ja vakavaraisen yrityksen riveissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.