(Poistunut julkaisusta)

Maansiirtokoneiden asentaja, Seinäjoki
Go On Seinäjoki/Rinta-Jouppi Machine

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Haemme Rinta-Jouppi Machinelle MAANSIIRTOKONEIDEN ASENTAJAA.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtokoneiden perushuolto, korjaus sekä varustelutöitä (rototilti ja lämmittimet). Työt alkavat kiireapulaisena mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi kuukauden mittainen ja solmitaan Go On Seinäjoen kanssa, työssä on mahdollisuus jatkoon.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sekä hyvää asennetta, työmotivaatiota ja tarkkuutta asennustehtäviä hoitaessasi. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia, C-ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen riveissä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.