(Poistunut julkaisusta)

Maansiirtokoneiden asentaja, Rinta-Jouppi Machine
Rinta-Jouppi Machine

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Haemme Rinta-Jouppi Machinelle MAANSIIRTOKONEIDEN ASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtokoneiden perushuolto, korjaus sekä varustelutyöt (rototilti ja lämmittimet).

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai kokemusta raskaankaluston tai maanrakennuskoneiden huoltotehtävistä. Lisäksi odotamme hyvää asennetta, työmotivaatiota ja tarkkuutta asennustehtäviä hoitaessasi. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia, C-ajokortti katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, hyvän työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkkauksen nykyaikaisen, arvostetun ja vakavaraisen yrityksen riveissä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi.

Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.