Maanrakenustyöntekijöitä Perhoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021

Etsimme nyt MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaidemme kohteisiin Perhoon ja lähialueille.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Työhösi maanrakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä maanrakentamisen parissa. Työtehtäviin voi siis kuulua esimerkiksi ns. lapiomiehen töitä, putkistojen asennuksia tai muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Työtehtävät vaihtuvat aina kohteen mukaan. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, mitkä työvaiheet alalla ovat jo sinulle tuttuja.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Sinulta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja rivakkaa otetta työn tekoon. Koulutus alalle on plussaa, mutta myös tekemällä opittuja taitoja arvostetaan.
Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Oma auto
- Reipas asenne työntekoon!
- Plussaa on, jos osaat lukea piirustuksia ja käyttää taso- tai putkilaseria

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

MITEN HAET PAIKKAA?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja tai apua hakemisessa, voit kilauttaa Oulun Sihtin Maria Hänniselle numeroon 040 182 7435, Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514552
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Hänninen (maria.hanninen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Perho, Perho