(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentajia vakituiseen työsuhteeseen
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme asiakasyrityksellemme useita maanrakentajia vakituiseen työsuhteeseen!

Kumppanimme hakee työntekijöitä maanrakennustöihin ensi kesää silmällä pitäen. Töitä on siis tarjolla ympäri vuoden ammattilaismaanrakentajille. Edellytämme, että olet täysi-ikäinen, tehnyt maanrakennusputkitöitä ja osaat toimia kaivinkoneenkuljettajan apuna ja silminä maantasalla. Mittaus- ja kuvienlukutaidoista plussaa.

Voimassa olevien työturvallisuus-, tieturvallisuus- ja vesityökorttien olemassaolo katsotaan eduksi, mutta järjestämme koulutukset tarvittaessa. Työmaakohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja pääosin Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla.

Työt alkavat heti, kun löydämme sopivat henkilöt. Palkka maksetaa sopimuksen mukaan. 

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien.
Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.