(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentajia sähkökaapelointityöhön Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Osaavia maanrakentajia sähkökaapelointi työmaalle Ouluun

Värväämme töihin osaavia ja itsenäiseen työhön pystyviä maanrakentajia heinäkuussa startanneelle työmaalle. Työt ovat asiakkaalla sähkökaapelointia. Odotamme, että sinulla on kokemusta vastaavista töistä ja kyky toimia jalkamiehenä ammattilaisen ottein. Asiakkaana maanrakennustöihin ja erityisesti infrarakentamiseen erikoistunut yritys, jolla töitä riittää kaapelityömailla alustavan arvion mukaan syyskuulle saakka. Tarvitset ennen töiden aloitusta työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortin. Kaikki työmaat eivät ole ihan Oulun keskustassa tietenkään, joten arvostamme joustavuutta tähän paikkaan hakijoilta.

Mikäli koet, että maanrakentajan hommat kiinnostaa, mutta tämä paikka menee syystä taikka toisesta ohi, niin soitappa meille. Osaavalle maanrakentajalle saadaan aina työpaikka järjestymään. 

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus mahdollisimman pian. Kesto asiakkaan arvion mukaan syyskuulle. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta
-Työturvallisuuskorttia
-Tieturvallisuuskorttia

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi 
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.