(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentajia Lappiin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020

Haemme nyt reippaita ja ahkeria maanrakentajia asiakaskohteisiin eri puolille Lappia.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset maanrakennustyöt, tiivistystyöt, sähkö- ja telekaapeleiden suojaputkien asennustyöt sekä kiveystöiden- ja vihertöiden pohjatyöt.

Pääpaino työkohteilla on Rovaniemen alueella, mutta tarpeita voi tulla myös muille paikkakunnille eli myös reissutyöstä kiinnostuneiden kannattaa laittaa hakemusta tulemaan.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, vesityökorttia ja tieturva 1 korttia. Toivomme että sinulla on kokemusta jo ennestään. Katsoisimme eduksi että sinulla olisi mahdollisuus auton käyttöön.

Tarjoamme koulutuksen ja kokemuksien mukaisen kilpailunkykyisen palkan, hyvänlaatuiset työvaatteet ja työterveyshuollon.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.