Maanrakentaja/Perämies
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Projektivoima etsii nyt asiakkaalleen maanrakennustyöntekijöitä / perämiehiä pääkaupunkiseudulle keväällä alkaviin työkohteisiin.

Työssä tarvitset voimassa olevan tieturva- ja työturvallisuuskortin, motivoituneen työasenteen, joustavuutta työaikojen suhteen ja kokemusta perämiehen/ maanrakennustöistä (taso- ja/tai putkilaserin käyttö, putki- ja lapiointityöt).

Työt alkavat toukokuun puolessa välissä / sopimuksen mukaan ja työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Palkkaus kilpailukykyisesti TES/ sopimuksen mukaan.

Kohteiden pituudet vaihtelevat useasta viikosta kuukausiin. Työntekijällä on mahdollisuus jatkaa Projektivoima Helsinki Oy:n muissa tehtävissä/ kohteissa työmaan valmistuttua ja hyville tekijöille riittää töitä pitkäaikaisesti!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta ja kerro itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Lisätietoja, Lauri Pullinen, 040 6613560, arkisin klo 8-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450404
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki