Maanrakentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Oletko maanrakennusalan ammattilainen tai muuten alasta kiinnostunut ja vailla töitä? Nautit ulkona työskentelystä ja työn jäljen näkemisestä?

Siinä tapauksessa lue eteenpäin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ.

Työhösi maanrakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä maanrakentamisen parissa. Työtehtäviin voi siis kuulua esimerkiksi ns. lapiomiehen töitä, putkistojen asennuksia tai muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pääset vaikuttamaan siihen, minkälaisten hommien parissa töitä teet. Kerrothan siis hakemuksessa esimerkiksi, mitkä työvaiheet alalla ovat jo sinulle tuttuja.

Sinulta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja rivakkaa otetta työn tekoon. Koulutus alalle on plussaa, mutta myös tekemällä opittuja taitoja arvostetaan.
Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla kunnossa:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1
- Oma auto
- Reipas asenne työntekoon!
- Plussaa on, jos osaat lukea piirustuksia ja käyttää taso- tai putkilaseria

Eipä myöskään haitaksi ole, jos taskusta löytyy c-kortti ja koneiden puikkoon hyppääminen ei sinua pelota.

Taitavalle tekijälle on luvassa töitä pitkälle ja työt saisi aloittaa pian, joten jätä hakemuksesi jo heti tänään. Jos kaipaat lisätietoja, voit kilauttaa Sihdin Miisa Valtoselle numeroon 050 444 4497 tai Ilari Impolalle 050 444 4424.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507938
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu, Kempele, Oulu