(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Tule mukaan rakentamaan kasvavaa ja kehittyvää Tamperetta! Haemme nyt Tampereen maanrakennustyömaalle ahkeria ja oma-aloitteisia maanrakennustyöntekijöitä.

Työtehtäviäsi ovat mm. putkilinjojen ja erilaisten kaivojen asennukset. Voit päästä myös lapiotöihin kaivinkoneenkuljettajan avuksi. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulla on kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta tai muista vaativammista tehtävistä. Tällöin katsomme työtehtävät kohtaamaan osaamisesi. Asiakasyrityksemme mukana pääset näkemään tämän hetken mielenkiintoisimman työmaan ja työskentelemään hyvässä porukassa.

Työt voivat alkaa nopealla aikataululla ja jatkua pidemmänkin aikaa. Hakijalla tulisi olla mahdollisuus tehdä myös hieman ylitöitä.

Katsomme eduksi kokemuksen kaivinkoneen perämiehenä toimimisesta, vesihuoltokaivojen ja putkien asentamisesta sekä putki- ja tasolaserin käytöstä.

Vaadimme hakijalta maanrakennuskokemuksen lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tieturva 1 -korttia sekä hyvää asennetta. Voimme auttaa vanhentuneen työturvallisuuskortin uusimisessa.

Katsomme eduksi kuvienlukutaidon.

Kauttamme saat tarvittavat työvaatteet ja muut välineet, kilpailukykyisen palkan sekä kattavan työterveyshuollon. Yhteyshenkilömme pitävät työntekijöistä huolta ja auttavat mieltä askarruttavissa asioissa. Hae heti oheisen linkin kautta niin jutellaan lisää!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti, Tieturva 1
Eduksi luettavat asiat: Kuvienlukutaito