(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Nyt on maanrakentajan markkinat Tampereella ja tekemistä on vähän siellä sun täällä. Tässä haetaan asiakkaallemme kahta jo "mitalit kaappiin" ansainnutta osaavaa tekijää. Töitä on jo tässä vaiheessa luvattu loppuvuodeksi ja jopa sen yli, lopun määrität sinä itse.

Työssä toimit osana työporukkaa uudisrakennustyömailla. Lapiohommat, lätkäys, laserin käyttö, putkien asennus ja kokemuksen mukaan koneiden käyttö tulee näillä työmailla tutuiksi.

Työmailla tehdään 4-päiväistä työviikkoa eli viikkotunnit täyteen neljässä päivässä ja vastapainona pitkä viikonloppu. Asiakasyrityksemme väki on täällä reissuhommissa ja siitä syystä työaika on normaalista poikkeava.

MAJOITUS ON JÄRJESTETTÄVISSÄ JOS TULET KAUEMPAA.

Kokemusta maanrakennushommista tulee olla sen verran että olet valmis töihin ja tiedät mitä maatyöt ovat. Tinkimätön asenne ja motivaatio sekä oma-aloitteisuus on kuitenkin tärkeintä tässä työssä pärjäämiselle. Kuvienlukutaito on eduksi. Työturvakortti vaaditaan ja oman auton käyttö helpottaa kulkemista.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Haasta meidät ja kerro mitä olet vailla, niin katsotaan löydetäänkö sopu.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat mukaan tehotiimiin maanrakennuksen pariin, laita hakemusta linkistä. Kysyä voi lisää saara.antila@varvaamo.fi tai 0400 321 504/Saara

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu maanrakentajana työskentelevään Mikaan tästä linkistä tai purkumiehenä keikkailevaan Ebrimaan täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.