(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsinnässä Tampereen ympäristöön maanrakennusmies tai tuttavallisemmin perämies. Asiakasyrityksemme on vahvasti mukana uusien hallien rakentamisessa ja näiden työmaiden maa- ja pohjatöihin tarvitaan reippaita tekijöitä. Uusia työmaita on koko ajan alkamassa, ja jo tässä vaiheessa töitä on sopivalle tekijälle pitkälle syksyyn.

Työssä toimit osana työporukkaa uudisrakennustyömailla. Lapiohommat, lätkäys, laserin käyttö, putkien asennus ja kokemuksen mukaan koneiden käyttö tulee näillä työmailla tutuiksi.

Työmailla tehdään 4-päiväistä työviikkoa eli viikkotunnit täyteen neljässä päivässä ja vastapainona pitkä viikonloppu. Asiakasyrityksemme väki on täällä reissuhommissa ja siitä syystä työaika on normaalista poikkeava.

Kokemusta maanrakennushommista tulee olla sen verran että laserin käyttö on tuttua. Tinkimätön asenne ja motivaatio sekä oma-aloitteisuus on kuitenkin tärkeintä tässä työssä pärjäämiselle. Kuvienlukutaito on eduksi. Työturvakortti vaaditaan ja oman auton käyttö helpottaa kulkemista.

 Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat mukaan tehotiimiin maanrakennuksen pariin, laita hakemusta linkistä. Kysyä voi lisää saara.antila@varvaamo.fi tai 0400 321 504/Saara