(Poistunut julkaisusta)

Maanrakentaja Rovaniemelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Maanrakentaja putkitustöihin Rovaniemelle

Meillä olisi ammattitaitoiselle jalkamiehelle tiedossa koko kaudeksi Rovaniemellä töitä putkituksen merkeissä. Kyseessä astetta raikkaammat putket, eli muovin hitsausta ja tarvit vesityökortin. Myös tietyökortti pitää olla voimassa. Sinulta onnistuu korkojen kahtelut tasolaserilla ja myös putkilaseri pitää olla tuttu jo valmiiksi. Osaat liittää muoviputket hitsaamalla ja muutenkin työskentelysi on nopeaa ja ammattimaista. 

Osaamisen ohella arvostamme positiivista elämänasennetta, halua tehdä töitä ja arjen sosiaalisia taitoja. Sen verran pitää olla rohkeutta ja sosiaalinen, että työmailla tulee toimeen muiden ihmisten kanssa. Oma auto olisi hyvä olla käytössä, koska meillä ei ole työmaakuljetuspalveluita. Toki jos pääset työmaille jollakin muilla keinoilla, niin meillehän tuo on sama, vaikka ryömimällä menet, jos siitä nautinnot saat. Katso kuitenkin, että et ihan kaikkien nähden ryömi työkamoissa ojia myöten. Saattaa asiakas pikkusen kattoa ammattimiestä arvioivalla katseella ja herättäähän se varmaan hieman hilpeyttä kansalaisissakin. Vakavasti kun puhutaan, niin autoa tosiaan tarvisit ja hommia olis paljon tiedossa. Noita kortteja voidaan yhdessä suunnitella, jos ne ei ole voimassa. Tärkeintä on osaaminen muoviputkituksiin ja muihin jalkamiehen työtehtäviin, sekä asenne. Näillä pärjää pitkälle.

Lisätietoja voit kysyä ja selvitellään niitä haun edetessä yhdessä. Paikkoja on tiedossa yksi, mutta me ollaan satavarmoja, että useempikin ammattimies saadaan työmaalle, jos tekijöitä löytyy.

Lähin toimisto meillä on Oulussa, mutta huoli pois. Tarvittaessa tulemme mielellään jutustamaan Rovaniemellekin. Katsotaan joku mukava kahvila ja suojasa nurkkaus, missä voidaan hetki turista työhommista.

Työt alkaa nyt keväällä arviolta kuukauden päästä ja töitä on luvattu ainakin syksyyn saakka.

TYÖTEHTÄVÄ: Jalkamies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 96100 Rovaniemi

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattitaitoa ja riittävää kokemusta omatoimisesta ja sujuvasta työskentelystä
-Työturvallisuus-,tieturva- ja vesityökortti. (koulutus onnistuu kauttamme, jos kortit on menny vanhaksi)
-Positiivista asennetta ja halua tehdä töitä

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi