Maanrakennustyötekijöitä Kemiin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Onko sinulla kokemusta maanrakennuksesta tai halua laajentaa osaamistasi uusiin tehtäviin? Etsimme oma-aloitteisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä maanrakennustyöntekijöitä Kemiin kevään ja kesän työmaille. Työpäiväsi koostuvat erilaisista maanrakennustyömaan työtehtävistä esimerkiksi mittaus-, tärytys-, lapiointitöistä ja muista tyypillisistä lapiomiehen tehtävistä sekä konekuskin apuna perämiehenä olemisesta.

Meille tärkeintä on hyvä asenteesi työtä ja uuden oppimista kohtaan, eduksi on aiempi kokemus maanrakennustöistä ja -laitteista tai maanrakennusalan koulutus. Työsuhteiden kestot vaihtelevat ja hyvin työssään suoriutuvalla työntekijällä on mahdollisuus pitkiin työrupeamiin asiakkaillamme. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn.

Meidän työntekijänä saat laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Tule osaksi Sihti-tiimiämme ja jätä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään! Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja saat Salla Pyhäjärveltä 050 444 4494.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446569
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Salla Pyhäjärvi (salla.pyhajarvi (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kemi, Helsinki, Oulu, Rauma, Rovaniemi, Tornio