Maanrakennustyöntekijöitä reissutyöhön
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ jalkamiehen töihin ja putkiasennuksiin reissutöihin.

Etsimme juuri sinua, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä ja -laitteista sekä putkiasennuksista maanrakennustyömailla. Työpäiväsi koostuvat erilaisista maanrakennustyömaan työtehtävistä esimerkiksi mittaus-, tärytys-, lapiointitöistä ja muista työtehtävistä rakennuksen pohjatöissä sekä vesijohtoverkon asennustöissä. Muovihitsaustaito on eduksi. Työssä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuuskortti ja vesihygieniapassi.

Työkohde sijaitsee kemissä, päivärahat maksetaan ja majoitus järjestyy. Kemin lisäksi asiakkaallamme on kohteita myös muualla Suomessa ja Kemin urakan valmistuttua sinulla on mahdollisuus jatkaa reissutyössä heidän muissa kohteissa.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja! Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511088
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus