Maanrakennustyöntekijöitä - Mikkeli, Lahti, Orimattila
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme asiakkaallemme MM Infra Oy:lle maanrakennustyöntekijöitä työkohteisiin Mikkeliin, Lahteen ja Orimattilaan. Työt kohteissa on tarkoitus aloittaa kesäkuun alkupuolella ja töiden arvioitu kesto kohteesta riippuen on noin 2-6 kuukautta. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja työsuhteet tullaan solmimaan henkilöstövuokrauksena Eilakaislan kanssa.

Työtehtävät tulevat sisältämään mm. kaivu- ja täyttötöitä sekä putkijärjestelmiin liittyviä töitä. Etsimme niin maanrakennustyöntekijöitä, työnjohtajia kuin kaivinkoneenkuljettajiakin. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. 

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutus ja jo hieman aikaisempaa kokemusta erilaisista maanrakennuspuolen tehtävistä. Asenne ja halu oppia ratkaisee. Toivomme sinulta innokasta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa työturvakorttia, Lahdessa ja Orimattilassa myös tieturvakorttia. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.5.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362109
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Mikkeli, Orimattila