(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijöitä kesäsesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Oletko reipas ja rivakka maanrakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla kesätöitä? Pysyykö lapio kädessäsi jämerällä otteella?


Etsimme nyt kesäsesonkiin MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kuopioon ja lähialueillla sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kesäsesongin aikana voit työskennellä osaamisesi mukaisissa maanrakennusaputehtävissä. Sinulla voi olla kokemusta mm putkien tai viemärien asennuksista, laserin käytöstä, mittauksesta tai korkojen tarkistuksista tai yleisesti lapiohommista. Meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille konetaitureille. Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työkohteet saattavat sijaita Kuopion lähialueilla.

Olisitko sinä meidän työntekijämme kesäksi? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian ja kerro hakemuksessasi millaisista osaamista sinulla on maanrakennusalalta. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.