(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijöitä kesäksi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesän ajan ulkotöissä?

Haemme nyt oma-aloitteisia MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI Rovaniemelle.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajan apuna mm. sähkökaapeleiden ja viemäreiden kaivuussa. Työssäsi tulet tekemään pääasiassa lapiotöitä, tarkkailet kaivantoja ja kaivannossa kulkevia kaapeleita. Tykkäät työskennellä ulkona ja sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä asenne kunnossa. Työt ajoittuvat arkipäiville ja olet valmis joustamaan työajoissa. Työt alkavat maan sulaessa ja kestävät arviolta syksyllä, jopa lumien tuloon saakka.

Eduksi katsomme rakennusalan tai maanrakennusalan työkokemuksen sekä C-kortin. Mutta näitäkin tärkeämpää meille on, että sinusta löytyy reippautta ja fyysistä kestävyyttä sekä kiinnostusta maanrakennustöitä kohtaan. Edellytämme hakijalta tieturva- ja työturvakorttia. Mikäli et vielä omista näitä tai ne ovat menneet vanhaksi, ei hätää, sillä katsotaan sinulle seuraava koulutusaika.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme kesätyöpaikkoja pitkin kevättä. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetrovaniemi

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä