Maanrakennustyöntekijöitä Kemiin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ jalkamiehen töihin ja putkiasennuksiin Kemin seudulle.

Etsimme juuri sinua, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä ja -laitteista sekä putkiasennuksista maanrakennustyömailla. Työpäiväsi koostuvat erilaisista maanrakennustyömaan työtehtävistä esimerkiksi mittaus-, tärytys-, lapiointitöistä ja muista työtehtävistä rakennuksen pohjatöissä sekä vesijohtoverkon asennustöissä. Muovihitsaustaito on eduksi. Työssä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuuskortti ja vesihygieniapassi.

Tähän työhön voit lähteä paikallisena tai reissutyöntekijänä muilta paikkakunnilta. Kemin lisäksi asiakkaallamme on kohteita myös muualla Suomessa ja Kemin urakan valmistuttua sinulla on mahdollisuus jatkaa reissutyössä heidän muissa kohteissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot: nimi nimi, puhelin / säpo

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja! Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510743
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tomi Karjalainen (tomi.karjalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu, Oulu