(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijöitä, Jyväskylä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Oletko reipas ja rivakka maanrakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla työtä? Pysyykö lapio kädessäsi jämerällä otteella?

Etsimme nyt MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ eri tasoisiin tehtäviin Jyväskylään ja lähialueille.

Maanrakennustyöntekijänä työskentelet kaivinkoneenkuljettajan apurina. Työtehtäviisi kuuluu mm. rakennusten pohja-, putki- ja eristystyöt. Töitä tehdään kuitenkin oman osaamisen mukaan. Sinulla voi olla kokemusta esim. putkien tai viemärien asennuksista, laserin käytöstä, mittauksesta tai korkojen tarkistuksista tai yleisesti lapiohommista. Meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille konetaitureille. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15.30. Työtä on tarjolla aluksi projektiluontoisesti n 2-3 kk ajaksi ja mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksi. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylästä max 30 km säteellä.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle ja kerro hakemuksessasi millaisista osaamista sinulla on maanrakennusalalta. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedusteluihin vastaa Miia Tarvainen p. 050 362 3984 tai miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä