(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijöitä ja perämiehiä (Pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Asiakasyrityksemme toimii maanrakennusalalla ja etsii kauttamme nyt useampaa maanrakennustyöntekijää työkohteisiin Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat arkisin 7–15:30. Töitä on tarjolla ympäri vuoden ja mahdollisuus on toki myös vakituiseen työsuhteeseen, jos työt ovat sujuneet toivotusti.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten viemärien ja vesijohtojen asennustöistä, sekä kulkuväylien ja viheralueiden rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävät katsotaan oman taitotason ja kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta maanrakennustöistä (esim. perämiehenä tai lapiomiehenä). Mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, niin maanrakennustöistä motivoituneelle voimme järjestää tarvittavan perehdytyksen työmaalle.

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.