Maanrakennustyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Maanrakennustyöntekijä

Etsimme maanrakennustyöntekijää kokoaikaiseen työhön. Työmaat vaihtelevat isoista teollisuus- ja voimalaitoshankkeista pienempiin maanrakennushankkeisiin ja pohjanrakennuskohteisiin. Pääsääntöisesti kohteet sijaitsevat Riihimäellä ja Hyvinkäällä, mutta työmaita aukeaa myös muille alueille.

Mitä edellytämme hakijalta:

Edellytämme hakijalta reippaan, työtätekevän asenteen lisäksi aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta. Laserinkäyttö sekä kuvienlukutaito ovat tehtävässä iso etu. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan arvostetussa infrarakentamisalan yrityksessä, jossa tuetaan niin uuden oppimista, kuin yhdessä tekemistäkin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mukavat työkaverit ja monipuoliset työkohteet.

Kuinka hakea tätä paikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai laita avoin hakemus suoraan osoitteeseen roni.puisto@eezy.fi.

Lisätiedot:

Roni Puisto

HR-Koordinaattori

Eezy VMP

0403075706

roni.puisto@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493618
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki, Hyvinkää