Maanrakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme Hämeenlinnan seudulle kokeneita maarakennustyöntekijöitä!

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?
Työtehtäviin kuuluu monipuolisia maarakennustyömaiden tehtäviä, esimerkiksi konekuskin apuna perämiehenä olemista, lapiohommaa, peitteiden levitystä tai liikenteenohjausta.

Työt alkavat kesän koittaessa ja työsuhteiden kestot vaihtelevat lyhyistä ja nopeista keikoista koko kesän ja syksyn kestäviin pesteihin.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?
Toivomme joko maarakennusalan koulutusta tai töiden kautta hankittua aiempaa kokemusta maarakennustehtävistä. Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 ovat edellytys työmaille pääsyyn.
Lasereiden käyttötaito ja kuvien lukutaito ovat iso etu haussa, samoin bc-ajokortti. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä.

MIKSI TÖIHIN SIHDILLE?
Meillä pääsee tekemään töitä mukavissa työporukoissa, saa hyvät työvarusteet käyttöön ja maksamme palkat niin kuin kuuluukin. Kun työt työmaalla ovat loppumassa, pyrimme löytämään työntekijöillemme uuden työmaan. Maarakennuskauden päättyessä
maarakennustyöntekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme rakennusalan tehtäviin.

MITEN HAET?
Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile! Lisätietoja antaa tarvittaessa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448057
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna