(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Projektivoima etsii nyt asiakkaalleen maanrakennustyöntekijöitä / perämiehiä pääkaupunkiseudulle.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, reippaan asenteen, joustavuutta työaikojen suhteen ja kokemusta maanrakennustöistä (laserien käyttö, putki- ja lapiointityöt, piirustusten luku).

Kohteiden pituudet vaihtelevat useasta viikosta kuukausiin. Työntekijällä on mahdollisuus jatkaa Projektivoima Helsinki Oy:n muissa tehtävissä/ kohteissa työmaan valmistuttua ja hyville tekijöille riittää töitä pitkäaikaisesti!

Projektivoimalaisena:

Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
- Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/tehtävän/ammattitaidon mukaan)
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
- Olet osana työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan
- Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työntekijä työllistyy Projektivoima Helsinki Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi