(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ
asiakasyrityksellemme Jyväskylään.

Työtehtävässä vaaditaan joko koulutusta alalle tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulisi myös olla voimassaoleva työturvakortti sekä tieturvakoulutus käytynä.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi pohjien teot, erilaisten putkistojen asennustehtävät sekä vaihtelevat kunnostus- ja ylläpitotyöt maanrakennuksen parissa. Laserin käyttötaito ja korkojen katsominen on hyvä osata tässä tehtävässä, myös hitsaustaito on hyvä ominaisuus. Tehtävässä tarvitaan myös yhteistyötaitoja muiden työntekijöiden kanssa.

Työ on luonteeltaan fyysistä, joten hyvästä kunnosta on suuri etu työssä. Myös reipasta, omatoimista ja tekeväistä asennetta tarvitaan. Jos sinulla on kokemusta maanrakennuskoneiden kuljettamisesta, se katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Maanrakennustyöntekijöille töitä on tarjolla parillakin eri työmaalla. Jos hommat natsaavat hyvin, töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Haastatteluita toteutetaan jo hakuaikana, joten hae paikkaa pikaisesti nettisivujemme kautta! Lisätietoja saat Miikka Hintikalta 050-4444426. Tsemppiä työnhakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.