Maanrakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Hei sinä sinnikäs, oma-aloitteinen ja fyysistä työtä pelkäämätön maanrakennusalan tekijä! Hae meille töihin Sastamalaan!

Maanrakentajien työkohteet vaihtelevat talojen pohja- ja piharakenteista erilaisten liikenneväylien rakentamiseen sekä esimerkiksi tietoliikenteen vaatimiin maanrakenteisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. salaojituksia, pohjatöitä ja lapiohommia vaihtuvissa kohteissa, sekä mahdollisesti esimerkiksi koneiden kunnossapito ja päivittäinen huolto. 

Eduksi työmaalla on aikaisempi kokemus maanrakennustöistä sekä maanrakennuskoneiden ja -laitteiden käyttö, mutta eniten odotamme hakijalta lisäksi reipasta ja sinnikästä asennetta työtä kohtaan. Tieturvakortti ja C-ajokortti ovat työssä plussaa, työturvallisuuskortti on työmaalla pakollinen. Hyvä fyysinen kunto on myös hakijalle eduksi, sillä työ on fyysisesti vaativaa.

WorkPowerilla saat käyttöösi työturvallisuusvarusteet työsuhteesi ajaksi, maksamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkan ja toimistollamme työsuhteeseen liittyviä asioitasi hoitaa rento ja osaava rakennustiimi. Me olemme alalla lähes kaksi vuosikymmentä toiminut vakavarainen yritys, joka välittää työntekijöistään aidosti!

Jos sovit kuvaukseen, täytä hakemuksesi heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! 

Yhteydenotot: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, puh. 040 646 2426 / jasmi.friberg@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennustyö, kokoaikatyö, Pirkanmaa, maanrakennus, raksa, Sastamala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374595
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Sastamala, Tampere