Maanrakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme asiakkaidemme työmaille maanrakennustyöntekijöitä. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Työnkuvaus:
Maanrakennustyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt, talojen pohja- ja piharakenteet sekä tarvittavat asennustyöt. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös kivitöitä. 

Toivomme hakijalta: 
Etsimme työntekijöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta vastaavista maanrakennusalan töistä. Eduksi katsomme kokemuksen mm. taso- ja putkilaserin sekä täryjyrän käytöstä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tarjolla on myös lapiomiehen töitä. Reipas ja itsenäinen työote sekä hyvä asenne kantavat tässä työssä pitkälle! Hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä työ voi olla fyyisesti raskasta. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme laadukkaat ja mukavat työvarusteet sekä palkkauksen kokemuksesi mukaan. Lisäksi välittävä HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Pyrimme siihen, että viihdyt meillä WorkPowerilla pitkään. Työt alkavat sopimuksen ja työmaiden aikataulujen mukaan kevään ja kesän aikana. Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, laita hakemusta! Kuvaile hakemuksessasi osaamistasi ja aikasempaa kokemustasi. 

Lisätiedot tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori,
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361940
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa