(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme asiakkaillemme Jyväskylän seudulle maanrakennustyöntekijöitä.

Työnkuvaus:

Maanrakennustyöntekijän tehtävät määräytyvät työkohteiden mukaisesti talonrakennuksen työmaiden pohjatöistä tiepuolen maanrakennustöihin. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi lapiomiehen työt, työmaa-aitojen pystyttäminen, vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkoston rakentamisen aputyöt sekä purkutyöt. Kuvien lukutaito, korojen mittaaminen laserilla sekä erilaisten koneiden käyttötaito katsotaan eduksi.  

Tehtävä edellyttää:

Hakijalta odotamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Vaikka et vielä omaisi alalta kokemusta, korvaat sen niitäkin tärkeämmillä asioilla, eli innokkuudella tehdä ja oppia uusia asioita. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan. Työn vaatimuksena on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja täysi-ikäisyys. Tieturvakortti katsotaan eduksesi. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi, mutta ei ole työn vaatimuksena.

Tarjoamme:

Vaihtuvia työkohteita, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia sekä tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa. Palkkaus määräytyy ammattiosaamisen mukaan. Meiltä saa käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Tukenasi on innostunut ja huolehtiva kolmihenkinen tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakuprosessi:

Täyty hakemus tai ota yhteyttä. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai muiden etäyhteyksien kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta maanrakennuspuolen töistä.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori

laura.saarela@workpower.fi / p. 040 620 2445

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / p. 045 125 2737