(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Oletko säänkestävä fyysisestä työstä nauttiva henkilö? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ.

Tehtävänäsi on toimia yhdessä kaivinkoneenkuljettajien kanssa maakaapelitöissä Suomen- ja Pohjois-Ruotsin alueella. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja työreissut tehdään 3-5 hengen työporukalla, jonne kuljetaan hyvin varustetuilla yrityksen autoilla ja yöpyminen kohteessa on järjestetty. Työt ajoittuvat arkipäiville maanantaista-torstaihin, joten viikonloppuvapaille pääset jo torstaina. Töihin lähdetään ja kalusto kerätään mukaan Torniosta, joten asuinpaikkakuntasi voi olla missä päin tahansa Suomea. Työn mukavuuden ja viihtyvyyden kannalta tarjoamme uuden kaluston ja hyvät puitteet ja laitteet työskentelyyn, kilpailukykyisen palkkauksen, työvaatetuksen ja laajennetun työterveyshuollon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tykkäät työskennellä ulkona, sinulta löytyy ruista ranteesta ja asenne ja motivaatio työntekoon on kunnossa. Eduksi katsomme rakennusalan tai maanrakennusalan työkokemuksen, kartanlukutaidon, tietokoneen ja älypuhelimen hyvän käytön, lastaustaidot ja ajoneuvon nostimen käyttökokemuksen.

Työssä vaadittavat kortit: C1E-, tieturva-, sähkötyö-, ja työturvallisuuskortti. Mikäli näitä ei vielä ole niin katsotaan yhdessä, miten ne voisi suorittaa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.