(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia maanrakennustyöntekijöitä.

Työtehtäväsi ovat mm. putkilinjojen ja erilaisten kaivojen asennuksia. Voit päästä myös pieniin lapiotöihin kaivinkoneenkuljettajan avuksi. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulla on kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta tai muista vaativammista tehtävistä. Tällöin katsomme työtehtävät kohtaamaan osaamisesi. Asiakasyrityksemme mukana pääset näkemään mielenkiintoisia infrarakentamisen kohteita ja työskentelemään hyvässä porukassa.

Vaadimme hakijalta kokemuksen lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää asennetta. Voimme auttaa vanhentuneen työturvallisuuskortin uusimisessa.

Katsomme eduksi voimassa olevan Tieturva-kortin sekä kuvienlukutaidon.

Kauttamme saat tarvittavat työvaatteet ja muut välineet, kilpailukykyisen palkan sekä kattavan työterveyshuollon. Yhteyshenkilömme pitävät työntekijöistä huolta ja auttavat mieltä askarruttavissa asioissa. Hae heti oheisen linkin kautta niin jutellaan lisää!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin! Edellytykset työnsaannille:

  • Työturvallisuuskortti

    Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti